De Mercury F 115 Pro XS viertakt buitenboordmotor

De Mercury F 115 Pro XS viertakt buitenboordmotor De Pro XS-serie buitenboordmotoren van Mercury Marine staat bij schippers in zoet- en in zoutwater al lang bekend als een van de best presterende en meest betrouwbare motoren op het water. Met de introductie van de nieuwe 115 Pro XS FourStroke-buitenboordmotor legt Mercury, wereldleider op het gebied van voortstuwing en technologie voor commerciƫle schepen en pleziervaartuigen, de lat vandaag nog hoger.

De Mercury 115 Pro XS, die gebaseerd is op de populaire Mercury 115 viertakt, levert beduidend betere prestaties dan alle andere krachtige buitenboordmotoren van 115 pk die momenteel verkrijgbaar zijn. De nieuwe 115 Pro XS is 8 kg lichter dan de tweetaktmotor die hij vervangt en 9 kg lichter dan de grootste concurrerende motor van 115 pk. De cylinderinhoud van 2,1 l is de hoogste in zijn klasse. Deze onfeilbare combinatie zorgt voor een hoger koppel, betere prestaties en een grotere duurzaamheid.

Meer weten. Lees onze PDF.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)