Mercury Fourstroke (Viertakt) buitenboordmotoren

Meer glimlachen per liter

Mercury FourStroke-motoren zijn het levende bewijs dat u niet veel lawaai nodig hebt om veel indruk te maken. FourStroke-buitenboordmotoren bieden de prestaties die schippers eisen in combinatie met de laagste algemene eigenaarskosten. Uitstekende brandstofefficiëntie. Ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid. In het oog springende, hedendaagse stijl. En niemand biedt meer modellen om aan al uw eisen te voldoen. Voor schippers die het verschil kennen tussen presteren en doen alsof.

Licht en machtig

De ingenieurs van Mercury hebben hard gewerkt om elke mogelijke kilo te besparen in onze FourStroke-motoren, voor betere draagbaarheid en optimale prestaties.

De lichtgewichtkampioen: De 3,4 liter V-6 FourStroke is onze lichtste FourStroke ooit en is meer dan 4,5 kg lichter.

Advanced Range Optimization (ARO) en brandstofregeling met closed loop: Werken samen om het brandstofmengsel aan te passen voor een zo efficiënt mogelijk brandstofverbruik.

Premium vermogen en trekkracht: Indrukwekkend vermogen in een licht pakket zorgt voor meer manoeuvreerbaarheid, een grotere acceleratie en maximale opwinding.

Onderlinge montage afstanden bij meerdere motoren van 66cm (26 inch): Dankzij de nauwe dwarshelling van 64 graden en het eenpunts kapsluitingsysteem van de FourStroke past deze op een smaller profiel.

Klaar wanneer u dat bent

Mercury FourStrokes bieden wat u nodig hebt om meer tijd op het water door te brengen en het uiterste te halen uit uw avonturen.

Probleemloos onderhoud: Nagenoeg onderhoudsvrij. Olieverversing zonder lekken. SmartCraft® digitale bewaking. Duidelijke informatie voor routine-onderhoud op een sticker onder de kap, met een QR-code voor smartphones.

Geavanceerd smeersysteem: Geoptimaliseerde lagerformaten en oliestromen zorgen voor zo min mogelijk wrijving en een zo laag mogelijke olietemperatuur voor een efficiënter bedrijf van de motor.

Eenvoudig, betrouwbaar starten: Bij het Electronic Fuel Injection (EFI)-systeem van de FourStrokes is een accu overbodig voor starten met een trekkoord.

 

Viertakt 175-300 pk

Efficiëntie zonder compromis

Maak van uw tijd op het water een geheel nieuwe ervaring. Mercury FourStroke-motoren bieden ongeëvenaarde kracht en vermogen in een efficiënt, betrouwbaar pakket. Steviger, kleiner en lichter dan andere viertaktmotoren op het water, ontworpen om verder te gaan op een brede waaier aan boottypes, voor optimale prestaties bij elk avontuur.

 

Viertakt 80-150 pk

Ga voor nieuwe mogelijkheden.

Mercury FourStroke-buitenboordmotoren zijn ongelooflijk krachtig en efficiënt, en hebben een brede waaier aan toepassingen. Met een ontwerp gericht op minder gewicht en hoge voortstuwing genereren ze een hoge trekkracht en een krachtig vermogen. En omdat ze niet zo hard hoeven te werken als zwaardere motoren of motoren met minder voortstuwing, zorgen ze dat boten beter planeren en versnellen, en garanderen ze een optimaal brandstofverbruik bij kruissnelheid.

 

Viertakt 30-60 pk

Een hogere standaard.

Er zijn heel wat goede redenen waarom deze buitenboordmotoren heersers van het water zijn. Te beginnen bij zorgeloze betrouwbaarheid. Meer optrekkracht voor uitstekende acceleratie. Betere brandstofefficiëntie en uitstekende prestaties. Enhanced fuel injection (EFI-modellen) voor meer efficiëntie. Een robuust elektrisch systeem met een krachtige dynamo om de accu's opgeladen te houden en de viselektronica probleemloos te laten werken. Ze hebben alles wat u nodig hebt, en niets wat u niet nodig hebt.

 

Viertakt 2.5-25 pk

Output veel groter dan zijn formaat

Ongelooflijke kracht binnen handbereik. Deze compacte buitenboordmotoren nemen u mee naar de fun, de vis of wat u ook op het water wilt beleven - snel en betrouwbaar. Geniet van de beste acceleratie in de categorie in combinatie met de hoogste snelheid in de categorie. Eenvoudig te installeren en te bedienen, met betrouwbare start, weinig trillingen, en snelle gasbediening. Zorgeloos varen op zijn best.

 

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)