Mercury Pro XS® buitenboordmotoren

Vaar steeds op kop

Mercury Pro XS buitenboordmotoren zijn ontworpen voor de meest veeleisende mensen op het water - mensen die elk mogelijk voordeel uit hun uitrusting willen halen. Maar u hoeft geen pro te zijn om de voordelen van Pro XS op prijs te stellen. Ongeëvenaarde snelheid en acceleratie. Legendarische betrouwbaarheid. Ongelooflijke brandstofefficiëntie. Alles wat u nodig hebt om te winnen - of u nu probeert als eerste de vis te vinden, of het beste plekje voor een picknick op de andere oever wilt veroveren.

Licht in gewicht. Zwaar in acceleratie.

Pro XS-buitenboordmotoren leveren wat echte vissers nodig hebben. Ongelooflijke reactiesnelheid. Adembenemende planering en razendsnelle gasbediening. Bliksemsnel met ongeëvenaarde acceleratie. Onder extreme omstandigheden geteste systemen en componenten. En, in vergelijkende tests, een tot 15 procent beter brandstofverbruik dan andere buitenboordmotoren. Als vissen uw passie is, kies dan voor een Pro XS.

Een schone start.

Mercury Pro XS motoren zijn een van de schoonste op het water: ze zijn ontworpen om te voldoen aan de meest strikte, veeleisende internationale normen op het gebied van luchtkwaliteit. Ons brandstofinjectiesysteem beschikt over de meest volledige brandstof- en luchtverstuiving, en gespecialiseerde zuigers verbeteren de brandstofverbranding. Zo krijgt u meer vermogen en lagere emissies dan ooit tevoren, zonder dat u ook maar iets aan prestaties inboet.

Mercury Pro Xs 175-300pk

Vaar steeds op kop

Ga voor de motor die steeds nieuwe maatstaven zet voor vermogen - en overwinning. Vissers met Pro XS buitenboordmotoren hebben meer zeebaarsvistoernooien gewonnen dan met alle andere merken in totaal. Met bliksemsnelle acceleratie acceleratie, toonaangevende topsnelheid in zijn klasse, legendarische betrouwbaarheid, een lichte constructie en uiterst zuinig brandstofverbruik biedt hij alles wat u nodig hebt om verder, sneller en harder te varen. Een ongeëvenaarde combinatie van snelheid, zuinig verbruik en lage eigenaarskosten. Perfect voor bass boten en alle andere vissersboten.

Mercury Pro Xs 115-150pk

Buitengewoon ontwerp voor buitengewone snelheid.

Deze ongelooflijk snelle 150hp viertakt buitenboordmotor met hoog vermogen is gebouwd om u nagenoeg overal naartoe te brengen en deze is bijna 9 kg lichter dan het meest gelijkaardige concurrerende model. Perfect voor vissen op zeebaars, offshore vissen en runabout-boten.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)