Mercury SeaPro™ commerciële buitenboordmotoren

Start sterk. Werk hard. Blijf sterk.

U hebt een motor nodig die even hard werkt als uzelf. Een die u in alle situaties kunt gebruiken en tot het uiterste kunt dwingen, dag in dag uit. SeaPro commerciële buitenboordmotoren zijn precies de partner die u zoekt. Ultra-stevig. Uiterst betrouwbaar. Krachtig en efficiënt. Gebouwd om zelfs het zwaarste werk te doen - zonder aarzeling of klacht. Zodat u uw werk kunt doen zonder u zorgen te maken over hoe u naar huis gaat.

Eenvoudiger kan niet

Wat betreft eenvoudig onderhoud en flexibiliteit voor vervanging van uitrusting staat SeaPro aan de top in zijn categorie. Met functies zoals een nieuwe serviceklep de motorkap voor eenvoudige controle van de olie. Compatibiliteit met mechanische of digitale regeling voor meer flexibiliteit. Een stuurknuppel met omkeerbare gashendelrotatie voor zowel links- als rechtshandige bediening. Eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, voor meer tijd op het water.

Als mensen op u rekenen om het werk voor elkaar te krijgen, kunt u rekenen op SeaPro-motoren. Zij hebben een welverdiende reputatie van betrouwbaarheid omdat ze in de moeilijkste werkomstandigheden uitstekende prestaties leveren, voor jarenlang probleemloos gebruik.

Meer van alles: De commerciële motoren van Mercury bieden meer voortstuwing, meer vermogen, meer efficiëntie en meer duurzaamheid.

Commerciële kalibratie: Gekalibreerd voor commerciële bedrijfscycli, meer vermogen met minder belasting van de motor.

Ongeëvenaarde corrosiebestendigheid: Het begint bij optimale aluminiumlegeringen en coatings, plus vier vervangbare anodes, inclusief een in het cilinderblok. Alles voor een motor die even hard werkt als u.

Licht en machtig.

Minder gewicht betekent meer efficiëntie - en daarvoor zorgt SeaPro. Bijvoorbeeld: De SeaPro 200hp is de lichtste motor in zijn categorie.

Lagere brandstofkosten: Advanced Range Optimization (ARO) en brandstofregeling met gesloten circuit werken samen om het brandstofmengsel precies af te stemmen, voor optimale brandstofefficiëntie.

Duurzaam, efficiënt vermogen: Lichte, duurzame materialen en minder bewegende onderdelen maken de SeaPro compact, duurzaam en zeer efficiënt. Dankzij minder gewicht kunt u ook optimaal gebruik maken van de trekkracht van uw motor.

Compacte flexibiliteit: De SeaPro V-6 wordt gemonteerd op 66 cm (26-inch) centreerbouten. Ideaal voor een brede waaier aan multimotortoepassingen, inclusief eenvoudige,naadloze vervanging van uitrusting.

Mercury SeaPro 200-300pk

Meer kracht voor het werk

De nieuwe Mercury SeaPro V-8 en V-6 buitenboordmodellen brengen meer van alles met zich mee — meer cilinderinhoud, meer vermogen, meer efficiëntie en meer duurzaamheid. De indrukwekkende kracht van onze nieuwe 4,6 liter V-8 en 3,4 liter V-6 motorblokken is specifiek ontworpen voor commercieel gebruik en biedt ons zuinigste brandstofverbruik ooit. De combinatie van een hoge trekkracht en laag gewicht maakt deze motoren ideaal voor zwaar beladen boten. Doet gegarandeerd zijn werk, zodat u het uwe kunt doen.

Mercury SeaPro 75-150pk

Bereik het volgende niveau.

De SeaPro™ middelgrote buitenboordmotoren bieden een geheel nieuwe werkkracht — buitengewoon krachtig, uiterst compact, betrouwbaar zonder grenzen en ongelooflijk zuinig in het verbruik. Voor een optimale duurzaamheid zijn de bovenste steunen tweemaal zo stevig als bij recreatiemodellen. Dankzij het compacte formaat van deze middelgrote buitenboordmotoren kunt u oudere boten uitrusten met meer paardenkracht om beter dan ooit tevoren te presteren met de nieuwste technologie. Dit zijn motoren met de stevigheid en duurzaamheid die u nodig hebt om het werk voor elkaar te krijgen.

Mercury SeaPro 15-60pk

Ontworpen voor commercieel gebruik.

Seizoen na seizoen garanderen deze duurzame, onderhoudsvriendelijke SeaPro commerciële motoren betrouwbare starts, verbeterde brandstofefficiëntie en bescherming tegen brandstofkwaliteitsproblemen. Ze zijn gekalibreerd om maximale trekkracht te bereiken bij lagere toerentallen, en bieden een hoger vermogen met minder belasting van de motor. Planeer sneller, en blijf langer planeren bij lagere snelheid.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)