Verado V8/L6 buitenboordmotoren

Ultieme prestaties en ultieme luxe

Wie echt uitblinkt, weet dat het altijd nóg beter kan. De allerbeste rust niet op zijn lauweren. Er is geen finishlijn. Het is een eindeloze ontwikkeling. Maar hij kan alles samenbrengen om te tonen hoe ver de ontwikkeling staat. Dat is Verado®. De stilste, vlotste, meest geraffineerde viertakt motor ooit voor wie alleen gaat voor de ultieme prestatie en luxe. Een motor die bestaande standaarden overtreft en nieuwe maatstaven zet voor de hele wereld.

Extreme duurzaamheid. Weinig onderhoud.

Voor ultiem vertrouwen zijn ultieme duurzaamheid en betrouwbaarheid nodig. En dat biedt Verado® als geen ander. Gemaakt voor grotere boten en moeilijker water.  Onderhoudsvrij kleppenmechanisme. Tweevoudige waterinlaten voor consistente koeling en een langere levensduur. Uitstekende bescherming tegen corrosie. En uiterst stabiele bediening bij hoge snelheden en op ruwe zee.

Offshore onderwaterhuis: Ultra-robuust, diameter van 13,8 cm (5,44-inch). Ontworpen en gebouwd voor offshore gebruik op zee, met grotere, sterkere acceleratieen en krachtige lagers en componenten die sterker zijn dan in een standaard onderwaterhuis. 

Vlot. Krachtig. Premium.

Varen met een Verado® is een unieke ervaring. Het is vlot. Het is stil. Het is nagenoeg moeiteloos. De perfecte combinatie van bedienings- en loopkwaliteit die u moet voelen om het te geloven.

SmartCraft® Digital Throttle & Shift (DTS): Zorgt voor snelle gasbediening en voorspelbare, ultra-vlotte schakelingen, zonder de "klik" van mechanisch schakelen.

Joystickbesturing en geïntegreerde stuurbekrachtiging: Elk Verado-model garandeert de ultieme ervaring wat betreft comfortabele besturing vol zelfvertrouwen.

Advanced MidSection (AMS): Uitgerust met een montageframe in het midden van de motor, met vier progressieve bevestigingen voor het isoleren van het motorblok en het temmen van het geraffineerde, natuurlijk evenwichtige inline-vermogen van de zes cilinders. Minder vibratie, meer controle.

Verado V8/L6 250-400hp

Een stille kracht

De soepele zachte, geraffineerde kracht van een 4,6 liter V-8 motorblok zorgt voor opwindende acceleratie en topsnelheden om vol vertrouwen offshore te varen. De grote cilinderinhoud en het robuuste design zorgen tegelijk voor duurzaamheid en betrouwbaarheid zonder grenzen. De Advanced MidSection (AMS) en het onderhuidse lawaaimanagement, uniek voor Mercury-motoren, zetten nieuwe maatstaven voor vlotte, stille voortstuwing. Deze fantastische nieuwe Verado V-8 buitenboordmotoren zijn omhuld met een strak, in het oog springend design, waardoor ze een echte blikvanger vormen.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)