Verado buitenboordmotoren

Ongekend vaarplezier

Als u zelf uw buitenboordmotor zou kunnen ontwerpen, hoe zou die er dan uitzien? De ingenieurs van Mercury hebben goed geluisterd naar vaarliefhebbers zoals u en hun wensen verwerkt tot een revolutionair product: de Verado. Tot dusver de enige in serie geproduceerde viertakt buitenboordmotor met een compressor. De aangetoonde betrouwbaarheid, de soepele prestaties en het grote bedieningsgemak maken de Mercury Verado tot het meest geavanceerde
aandrijfsysteem op het water.

Nieuw! : Mercury’s nieuwe Joystick Piloting-systeem

Met Mercury’s nieuwe Joystick Piloting-systeem voor buitenboordmotoren kunnen vaarliefhebbers boten met buitenboordmotoren “eenvoudig en probleemloos” manoeuvreren. Joystick piloting is geschikt voor boten met twee, drie of vier Verado-motoren van 250 of 400 pk. Bovendien is het systeem voorzien van een virtueel anker van Skyhook, VesselView (een display met motorgegevens) en een geïntegreerd automatisch besturingssysteem.

Soepel en stil

De Mercury Verado met compressor is bijzonder stil. De lijnmotor is beter uitgebalanceerd en loopt soepeler dan de traditionele v-blokken. En bij de zescilindermodellen is de powerhead volledig gescheiden dankzij het unieke ophangingssysteem voor de geavanceerde middensectie, waardoor er vrijwel geen trillingen zijn.

Duurzaamheid ten top

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn vanzelfsprekend. Zo is de Verado voorzien van lange bouten die door het hele motorblok en de hele cilinderkop lopen. Hierdoor ontstaat een motorblok en cilinderkop uit één geheel waarin geen compressiespanningen aanwezig zijn. Hierdoor wordt het systeem nog betrouwbaarder doordat de effecten van uitzetting en inkrimping worden opgeheven. Verder wordt de duurzaamheid van de Verado verbeterd door de exclusieve geïntegreerde Mercury oliekoeler die de olietemperatuur op het juiste niveau houdt en olieverdunning tegengaat.

De juiste uitrusting

De Mercury Verado biedt lower units voor meerdere toepassingen, of u nu één of meerdere motoren gebruikt, onder de kust vaart of buitengaats. Met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van aandrijfsystemen voor boten weten wij precies wat het beste werkt.

Compleet, nauwkeurig en alles onder controle

Voor een superieure vaarbeleving is absolute controle vereist. De Verado is 's werelds eerste buitenboordmotor met elektrohydraulische stuurbekrachtiging, waardoor er vrijwel geen stuurkoppel optreedt. De motor schakelt zeer nauwkeurig en biedt een supersnelle gasrespons dankzij Mercury's Digital
Throttle & Shift. Het resultaat is dan ook een ongeëvenaarde vaarbeleving.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)