Mercury Marine introduceert de volgende generatie VesselView 903 display

Mercury Marine introduceert de volgende generatie VesselView 903 display Mercury actueel

Mercury Marine, marktleider op het gebied van scheepsaandrijving en -technologie, kondigt met trots de introductie van VesselView® 903 aan, de grootste en meest geavanceerde multifunctionele display van het bedrijf.

VesselView® 903 is voorzien van een 16:9-beeldverhouding, een glazen HD-touchscreen met een antiverblindingslaag en dimbare achtergrondverlichting. Net als de VesselView® 703, die op de Miami International Boat Show in 2017 werd gelanceerd, bevat de nieuwe geavanceerde technologie alle Simrad® -accessoires voor de Go9-productlijn: Radar, Sonar-transducers, Fish Finder-transducers, AIS, VHF, Sonic Hub/Fusion Link, SiriusXM, C-Zone/Naviop digitaal schakelen en nog veel meer.

VesselView® 903 beschikt over een ingebouwde 10Hz GPS- en kaartplotterfunctie (regionale elektronische plotterkaarten apart geleverd), een uniek touchscreen voor intuïtieve interactie tussen display en kaart (optionele interface met afstandsbedieningsknop is verkrijgbaar) en automatische kennisgeving van software-updates via de ingebouwde WiFi.

"Onze nieuwe generatie VesselView technologie maakt het voor booteigenaars mogelijk om tegelijkertijd informatie voor maximaal vier motoren weer te geven in een gebruiksvriendelijke touchscreen interface ", zegt Zachary Savage, Marine VesselView Program Manager bij Mercury. De technologie ondersteunt 16 talen en meerdere eenheidsomzettingen. En met VesselView Link kunnen booteigenaars het aandrijfsysteem volledig integreren en hun display multifunctioneel maken (meegeleverd in de kit). Bovendien biedt VesselView® 903 omschrijvende storingsmeldingen en actuele informatie voor 30+ motorparameters, inclusief: brandstofpeil en -bereik, olietemperatuur en -druk, accuspanning, waterdiepte, generator, enz. VesselView® 903 is vanaf december 2017 verkrijgbaar in EMEA.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)