De Attwood catalogus. Mercury boot accessoires.

attwood catalogus mercury onderdelenAccessoires nodig voor uw Mercury-boot combinatie?

In de Attwood catalogus vindt u betrouwbare accessoires, goedgekeurd na  uitgebreide  testen in de eigen laboratoria  van Attwood.

Uw MercuryMarine dealer helpt u graag met uw bestelling en eventuele installatie.

Klik voor goedgekeurde  accessoires door naar Attwood.
(ONLINE CATALOGUS)

 

O.a. in de Attwood catalogus

Big Tiller.

big tillerTotale controle achterin de boot.
Langzaam varen met zelfvertrouwen. En comfort. Stel het systeem in en vergeet het daarna. Concentreer u op de vissen, niet op de motor. Instelbaar in stappen van 10 tpm voor maximale prestaties. Er bestaat geen betere manier om uw snelheid haarfijn in te stellen. Optionele stuurbekrachtiging - verkrijgbaar op een breed assortiment Mercury®-buitenboordmotoren - voor extra controle en comfort voor de bestuurder. Hiermee kunt u het stuur met "twee vingers" bedienen en hebt u nauwelijks last in uw arm door feedback van de motor. Totaal comfort bij langzaam varen. Geïntegreerde sleutelstart voor extra gebruiksgemak.

 

Mercury-antidiefstalsysteem (TDS)

big tillerEen veiligheidssysteem waarop u kunt vertrouwen.Het antidiefstalsysteem (TDS) van Mercury biedt een betere beveiliging van de boot en de motor en bezorgt de eigenaar gemoedsrust, aangezien hij de motor kan stilleggen als iemand probeert om de motor te starten zonder dat hij de juiste sleutelhanger heeft ingevoerd.

Als de sleutelhanger zoek geraakt of als u niet de juiste sleutelhanger gebruikt, biedt het antidiefstalsysteem van Mercury u de mogelijkheid om de motor toch te starten, maar daarna worden het toerental en de prestaties wel begrensd, waardoor u slechts langzaam kunt varen. De motor blijft dan binnen dit beperkte vermogensgebied werken en de prestaties blijven begrensd tot het systeem opnieuw volledig ingeschakeld wordt, d.w.z. wanneer de sleutelhanger volledig in zijn dockingstation wordt ingevoerd. Zodra het antidiefstalsysteem met de sleutelhanger wordt uitgeschakeld, kan de motor opnieuw binnen zijn normale werkingsbereik draaien.

 

Joystickbesturing

big tillerTotale controle bij het aanmeren. Aan de toppen van uw vingers. Zijdelings of diagonaal verplaatsen of rond één enkel aspunt draaien. Het enige wat u hoeft te doen, is op een joystick duwen of hem draaien. Gas geven, schakelen en sturen met één gebruiksvriendelijke bedieningseenheid. Zeus® -joystickbesturing voor pods, Axius®-joystickbesturing voor hekaandrijvingen, joystickbesturingvoor buitenboordmotoren.

Maximale wendbaarheid. Minimale stress.
Voorzichtig, veilig, vlot en vol vertrouwen naar het dok, zonder stress voor kapitein of passagiers. Deze technologie was vroeger voorbehouden voor grote boten. Tegenwoordig is ze ook beschikbaar voor kleinere boten, boten met buitenboordmotoren en hekaandrijvingen met benzine- of dieselmotoren en voor iedere booteigenaar. Alles onder controle.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)