Mercury Opblaasboten / Rubberboten.

Mercury opblaasboten

Mercury-opblaasboten zijn er ook in twee RIB-modellen (RIB, Rigid Inflatable Boat) die nog steeds draagbaar zijn, maar waarbij het accent ook op prestaties ligt. De Dynamic-modellen zijn geïntroduceerd als aanvulling op het Ocean Runner-assortiment. De boten combineren een stevigere romp met de uitstekende stabiliteit van een opblaasboot zonder dat het totaalgewicht is toegenomen. RIB’s zijn niet opvouwbaar en moeten worden opgeborgen op blokken, in davitsystemen, in het water of op een kleine trailer. En het lageprofielontwerp van Mercury voor extra stabiliteit.

 

Ocean Runner 290 / 340 / 420 / 460

Deze vier modellen hebben een uitgebreidere uitrusting dan de Dynamic-range. Het zijn eigenlijk echte kleine boten. Ze hebben een vlakke vloer met een structureel versterkt onderwaterschip. Dit betekent dat optionele accessoires, zoals een midden- of jockeyconsole, kunnen worden geïnstalleerd om aan uw wensen op het water te voldoen. De modellen van 3,4 meter en groter zijn zelfs uitgerust met een geïntegreerde boegkast op het dek. De Ocean Runner is verkrijgbaar in pvc of CR/ CSM-rubber (Hypalon™) en wordt geleverd in lichtgrijs, wit of rood, afhankelijk van het model.

 

Dynamic 250 / 270 / 300

Dynamic-bijboten bieden de traditionele stabiliteit en veiligheid van een opblaasboot met de extra robuustheid van een polyester onderwaterschip. Het uit één stuk gegoten onderwaterschip is zeer licht en extreem stijf, waardoor het gemakkelijker is om van en aan boord te gaan en de boot aan davits op te hangen. Verkrijgbaar in lichtgrijs pvc of wit CR/CSM-rubber (Hypalon™)

  DOWNLOADS : Dynamic Brochure  |  Advies prijslijst. 

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)