Mercury Opblaasboten / Rubberboten.

Stijve bodem

Catalogus opblaasbotenMercury-opblaasboten zijn er ook in twee RIB-modellen (RIB, Rigid Inflatable Boat) die nog steeds draagbaar zijn, maar waarbij het accent ook op prestaties ligt. De Dynamic-modellen zijn geïntroduceerd als aanvulling op het Ocean Runner-assortiment. De boten combineren een stevigere romp met de uitstekende stabiliteit van een opblaasboot zonder dat het totaalgewicht is toegenomen. RIB’s zijn niet opvouwbaar en moeten worden opgeborgen op blokken, in davitsystemen, in het water of op een kleine trailer. En het lageprofielontwerp van Mercury voor extra stabiliteit.

Ocean Runner

De Ocean Runner-serie combineert een echt op prestaties gericht getrapt V-onderwaterschip van glasvezel met een zeer stabiele opblaaskamer, waardoor de Ocean Runner een van de fijnste stijve opblaasboten (RIB) in zijn prijsklasse is. Het extreem sterke en duurzame onderwaterschip en spiegel kunnen een EFI FourStroke tot 30 pk aan. De vaste hanteerbaarheid en de prestaties van de Ocean Runner zullen u verrassen..

Dynamic

De Dynamic Rigid Inflatable Boat (RIB) van Mercury beschikt over de sterkte van een onderwaterschip van een traditionele boot en de uitzonderlijke stabiliteit van een opblaasboot. Ieder model van de Dynamic RIB-serie is voorzien van een onderwaterschip van gelamineerde glasvezel waarvoor het VITEC-proces (Vacuum Injection Technology) werd toegepast. Daarbij worden het onderwaterschip en de spiegel als één geheel gevormd, waardoor een ongelooflijke sterkte en duurzaamheid kan worden bereikt. In de ruime interieurs is plaats voor veel bagage.

 

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)