Mercury Opblaasboten / Rubberboten.

Zachte bodem

Catalogus opblaasbotenMercury-opblaasboten zijn er in zeven modellen die allemaal even eenvoudig zijn op te vouwen en in te pakken in een draagtas. Daardoor zijn er geen opbergproblemen en is een trailer overbodig. De Dinghy-, Ultra Light-, Air Deck Deluxe- en Air Deck Fishing-modellen kunnen worden leeggelaten en opgevouwen zonder het vloersysteem te verwijderen, zodat de boten in een mum van tijd klaar zijn voor gebruik en in een kleine ruimte kunnen worden opgeborgen. De Sport-, Adventure- en Heavy-Duty-modellen zijn eveneens opvouwbaar, maar hebben een stijve vloer van glasvezel of aluminium die eerst moet worden uitgenomen voordat de boot kan worden opgeborgen. Bij deze modellen wordt standaard een draagtas geleverd en een extra draagtas voor de vloer. Een greep uit het assortiment van opblaasboten/rubberboten met een zacht onderschip.

Heavy Duty

Mercurys Heavy Duty serie met opblaasbare boten is ontworpen voor dagelijks plezier of professioneel gebruik. Ze zijn sterk genoeg gebouwd om grotere motoren te huisvesten, waarbij het grootste model zelfs een 50 pk FourStroke kan huisvesten. Speciale verstevigde stoffen en een duurzame aluminium bodem zullen jou met je uitrusting aankunnen, jaar na jaar. Fantastisch is simpelweg een understatement. Of je nu kiest om aan boord te blijven of om via de buigbare zijkanten het water in te gaan met je zuurstoftank om, de Heavy Duty serie is klaar voor jouw volgende uitstap.

Adventure

De boten van de Adventure-serie zijn wendbaar en ontworpen als ideaal alternatief voor hun tegenhangers van aluminium en glasvezel. De modellen van de Sport- & Adventure-serie zijn niet alleen draagbaar en zuinig, maar ook sterk, wendbaar en krachtig. Deze boten werden met hun lagere zwaartepunt en hun stevige FRP-vloeren ontworpen om lang mee te gaan.

Sport

De boten van de Sport-serie zijn wendbaar en ontworpen als ideaal alternatief voor hun tegenhangers van aluminium en glasvezel. De modellen van de Sport- & Adventure-serie zijn niet alleen draagbaar en zuinig, maar ook sterk, wendbaar en krachtig. Deze boten werden met hun lagere zwaartepunt en hun stevige FRP-vloeren ontworpen om lang mee te gaan.

Ultra Light

Het Ultra Light-assortiment introduceert een nieuwe opblaasbodem met Y-balk. Deze nieuwe bodem is een vaste speciale opblaasbodem met een geïntegreerde kiel. Dit speciale opblaasbare onderwaterschipsysteem heeft een diepe V-vorm, die garant staat voor een beter drijfvermogen, een hogere stabiliteit en betere prestaties. Deze boten werden speciaal ontwikkeld met het oog op gemakkelijk transport, compacte opslagruimte en laag gewicht. Daardoor zijn ze ideale bijboten, die gemakkelijk in de kast van een boot of op een auto passen.

Air Deck Deluxe

Bent u op zoek naar een opblaasboot met een elegant en eigentijds design? De AIR DECK-serie biedt met zijn aantrekkelijke design en zijn onberispelijke kwaliteit de hoogste bouw- en ontwerpkwaliteit. Air Deck-boten zijn een toonbeeld van kwaliteit en design. Deze algemene boten zijn licht en kunnen gemakkelijk worden vervoerd en bieden het aangename gevoel van een met lucht gevulde vloer die zacht genoeg is om uw knieën te ontzien en toch stijf genoeg om een stabiel oppervlak te vormen voor vijf mensen. Deze wendbare boten zijn voorzien van een ruim interieur en zijn perfect geschikt voor korte tochten langs de kust of in het binnenland en voor tochten rond eilanden.

Dinghy

Dinghy-modellen zijn een compacte en betaalbare oplossing voor wie nooit eerder een opblaasboot heeft gekocht. Deze nieuwe modellen zijn omwille van de veiligheid uitgerust met twee extra opblaasbare compartimenten (vloer en kiel) naast de inwendige luchtkamers. De Dinghy-modellen zijn ideaal voor gezinnen op vakantie die zich willen amuseren vóór de kust of voor de individuele gebruiker die niet veel plaats heeft en geen grote boot kan vervoeren. Bij Dinghy-modellen hebt u de keuze tussen een zachte of een stijve vloer.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)