Buitenboordmotoren van 2,5 tot 350 PK

Mercury & Sportvissers.

Of je nu een boot hebt met stuurconsole, dan wel een boot voor een buitenboordmotor met knuppelbesturing, er zit altijd wel een geschikt type binnen de MERCURY-lijn. Degelijke en op duurzaamheid gebouwde bedrijfszekere motoren, stevig en in mooi diepzwart uitgevoerd. Het is niet voor niets dat veel sportvissers kiezen voor een stoere MERCURY achter hun visboot. 

De Perfecte Boot

Jouke Jansma, Mercury en Attwood, vertelt u alles over zijn boot en alle attributen die er op en aan zitten. Interessante materie voor met name (toekomstige) bootbezitters!

Onder de naam "Big Tiller" is een lange stuurhendel beschikbaar voor de onder sportvissers populaire 40 t/m 60 PK buitenboordmotoren. Dat heeft het voordeel dat naast de comfortabele en directe besturing van de motor tijdens het varen ook alle instellingen eenvoudig zijn aan te passen en direct onder handbereik liggen. Zo is de ergonomisch vormgegeven schakelknop vlak bij de gashendel geplaatst en de powertrim-knop op de voorkant daarvan ligt letterlijk onder duimbereik. Op de voorkant van de hendel is ook nog de mogelijkheid om met de +/- buttons het stationaire toerental te beïnvloeden. Sportvissers kunnen zich dan ook volledig op het vissen concentreren. En vangen!

Ik vertrouw op mijn Mercury buitenboordmotor

Degelijke en op duurzaamheid gebouwde bedrijfszekere motoren Het is niet voor niets dat veel sportvissers kiezen voor een stoere MERCURY achter hun visboot.

MERCURY en MOTORGUIDE: vertrouwen op kwaliteit!

"Als sportvisser die vist vanuit een boot, wil ik, als ik op het water ben, maar één ding en dat is mij concentreren op mijn visserij. Dan wil ik me niet bezig houden met alles wat mij daarbij ondersteunt. Naast vertrouwen op mijn hengelspullen wil ik ook dat mijn buitenboordmotor en elektromotor doen waarvoor ze ontwikkeld zijn. Alleen dan is het ieder moment op het water optimaal genieten. En goed vangen. Zowel MERCURY als MOTORGUIDE geven mij het gevoel, dat ik me nergens meer zorgen over hoef te maken. Het enige waarover ik dan nog moet nadenken, is de keuze van mijn juiste visstek...

Succes? Alleen als je je volledig kunt concentreren op het vissen

Jouke Jansma"

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)