Service en onderhoud Mercury buitenboordmotoren

Service en Onderhoud Mercury actueel

Olie en Smeermiddelen

Toonaangevende bescherming

Als uw buitenboordmotor heeft blootgestaan aan ruwe golven, veel vocht en een extreem hoog vermogen is het tijd voor onderhoud met originele onderdelen en accessoires. Met zoveel bewegende delen heeft uw buitenboordmotor beproefde en hoogwaardige olie en smeermiddelen nodig die speciaal zijn ontwikkeld door onze ervaren en deskundige ingenieurs. Met onze speciale oliën en smeermiddelen levert elke buitenboordmotor optimale prestaties. Voor onderhoudswerkzaamheden zijn smeermiddelen van Quicksilver uw beste keus.

Op ons kunt u rekenen

olie en smeermiddelen voor mercury buitenboordmotorEr is niets zo opwindend als die eerste boottocht van het seizoen - tenzij u op het water merkt dat de motor niet start vanwege verstopte brandstofleidingen. Gelukkig biedt Quicksilver producten die ervoor zorgen dat uw motor het hele jaar door optimaal presteert, zoals brandstofadditieven, en waterscheidende brandstoffilters. Vaarliefhebbers die voor Quicksilver’s geavanceerde formules kiezen, verzorgen hun motor beter dan ze ooit zouden kunnen met imitatieartikelen

De juiste producten

mercury onderhoudEen eersteklas motor moet onderhouden worden met eersteklas onderdelen. Quicksilver Marine Parts & Accessories® zijn originele onderdelen en accessoires, zodat uw motor altijd aan de originele specificaties voldoet. Logisch, want de onderdelen zijn ontworpen door dezelfde mensen die ook de motoren van Mercury ontwerpen.

Dealernetwerk

Uw persoonlijk team

Elke buitenboordmotor van Mercury wordt geleverd met iets wat niemand anders biedt: een Mercurydealer. Van advies over de motor die het best bij u past tot de deskundige aftersalesservice, uw plaatselijke Mercury-dealer is u altijd van dienst. En met bijna 6000 dealers wereldwijd, is hulp nooit ver weg.

Aan de eisen voldoen

Wat betreft het onderhoud van uw Mercury-buitenboordmotor krijgen onze deskundige technici de klus altijd voor elkaar. We nemen training dan ook heel serieus. Daarom hebben we de Mercury University opgericht, een door de fabriek opgezet trainingsprogramma voor technici dat zowel online als klassikale training omvat over alle buitenboordmotoren, regelen meetinstrumenten, propellers, onderdelen en accessoires van Mercury. Alleen diegenen die de vereiste training hebben gevolgd en slagen voor onze tests mogen zich erkend technicus noemen. En om die status te behouden, moeten ze ook vervolgcursussen volgen. Elk jaar worden duizenden actieve erkende technici opgeleid om hun vaardigheden te verbeteren zodat u erop kunt vertrouwen dat wij u altijd precies de juiste informatie kunnen geven bij de keuze van uw nieuwe buitenboordmotor.

Garantie en Voordelen

Tevredenheid Gegarandeerd

We weten dat we betrouwbare motoren bouwen. En we weten dat we ze gebruiksvriendelijk en intuïtief maken. Maar we weten ook dat maar weinig omgevingen zo onvoorspelbaar zijn als het water. Daarom bieden we de meest uitgebreide garantie in de branche voor het geval er iets misgaat. Zo zetten we ons in voor uw tevredenheid als dank voor het vertrouwen dat u ons schenkt.

Gemoedsrust

garantie mercury buitenboordmotorenElke Mercury buitenboordmotor, van de draagbare 2.5 tot en met onze Verado 350, die recreatief wordt gebruikt, komt in aanmerking voor 5 jaar verlengde fabrieksgarantie. Exclusieve 5 jaar gelimiteerde fabrieksgarantie voor recreatieve toepassing. Geldt niet voor professionele- en racetoepassingen.

Gegarandeerd voor de toekomst

garanties extra op mercury buitenboord motorenElke recreatief gebruikte Mercury OptiMax en Verado buitenboordmotor wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. De dekking is op de laatste dag van uw garantie precies dezelfde als op de dag dat u uw motor heeft gekocht. De dekking is niet afhankelijk van de leeftijd van de motor, noch van het aantal gedraaide uren.

Gebouwd voor het water

roest garantie mercury buitenboordmotorHetzelfde geldt voor onze exclusieve anticorrosiebescherming. Mercury biedt voor alle motoren van pleziervaartuigen een beperkte driejarige anticorrosiegarantie. Het maakt dus niet uit of u in zout of in zoet water vaart, zelfs onder de zwaarste omstandigheden bent u beschermd.

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)