Mercury Marine wint de 2022 European Powerboat of the Year Innovation Award

 Mercury actueel

Mercury Marine wint de 2022 European Powerboat of the Year Innovation Award voor de V12 600pk Verado buitenboordmotor

Mercury Marine, een divisie van Brunswick Corporation, heeft de 2022 European Powerboat of the Year Innovation Award gewonnen voor de 7.6L V12 600hp Verado buitenboordmotor. Dit is de eerste keer dat een maritieme propulsiesysteem de prestigieuze prijs heeft ontvangen.
De Innovation Award, die alleen wordt uitgereikt bij buitengewone innovatie op de markt, is een erkenning voor trendsettende nieuwe producten en systemen in de maritieme industrie. De jury van de European Powerboat of the Year Awards bestaat uit ervaringsdeskundigen en hoofdredacteuren van de toonaangevende Europese motorbootmagazines. De awards, die gewoonlijk persoonlijk worden aangekondigd op de Düsseldorf Boat Show, werden dit keer virtueel aangekondigd door jurylid Ralf Marquard in een video gepresenteerd door BOOTE-TV.

"We zijn zeer trots de European Powerboat of the Year Innovation Award in ontvangst te mogen nemen," zei Will Sangster, president bij Mercury EMEA. "De Mercury V12 600pk Verado buitenboordmotor is de meest innovatieve en best presterende buitenboordmotor ter wereld, en deze prijs is een bewijs van de innovatie van wereldklasse van Mercury. We willen ook graag alle bootfabrikanten feliciteren met hun awards en de door Mercury aangedreven winnaars bedanken voor hun voortdurende partnerschap."

Dit is de tweede recente aankondiging van een belangrijke prijs die gaat naar de V12 Verado buitenboordmotor, die ook werd uitgeroepen tot de 2022 Consumer Electronics Show (CES) Innovation Award honoree in de categorie Vehicle & Transportation.
De 600pk Verado-buitenboordmotor, die in februari 2021 werd gelanceerd, biedt de volgende innovaties:
's Werelds eerste V12-buitenboordmotor, de 600pk Verado-motor heeft een atmosferische, quad cam-motorkop die een indrukwekkend koppel genereert om zwaardere boten snel te accelereren.
De eerste geïntegreerde automatische transmissie voor een buitenboordmotor optimaliseert de motorprestaties en het brandstofverbruik bij zowel accelereren als cruisen.
Geavanceerde hydrodynamische contra roterende dubbele propellers (4 bladen voor, 3 achter) verbeteren de prestaties met een groter totaal bladoppervlak.
Het eerste stuurbare tandwielhuis op een buitenboordmotor draait onafhankelijk onder water terwijl de motorkop in een compacte, vaste positie blijft, waardoor er meer ruimte is voor meerdere motorconfiguraties en een bredere stuurhoek voor een wendbaar rijgedrag.
Een uitgebreid nieuw geluiddempingssysteem onder de motorkap en de nieuwe generatie Advanced MidSection maken de V12 Verado motor tot de stilste en soepelste high-power buitenboordmotor ooit gebouwd.
De jury van de European Powerboat of the Year Award bestaat uit vertegenwoordigers van de volgende Europese motorbootmagazines: Båtmagasinet (Noorwegen), BoatMag (Italië), BOOTE (Duitsland), Motorboot (Nederland), MoteurBoat (Frankrijk), Nautica y Yates (Spanje), Neptune (Frankrijk), Marina CH (Zwitserland), en Yachtrevue (Oostenrijk).

Met vriendelijke groet,

Mercury Marine EMEA

 

 

Zoek een Mercury dealer

> Toon alle dealers

Prijsopgave?

Via een Mercury dealer kunt u direct de prijs opvragen voor ieder type Mercury buitenboordmotor.
Selecteer een dealer op de kaart hierboven. Klik daarna op prijsaanvraag in het rode vak rechts. (verschijnt op deze plek)